Over mij

De wereld voor wetenschappers & medisch specialisten is er niet simpeler op geworden. De publicatie- en werkdruk neemt toe en je omgeving verwacht dat je een goede leider bent voor je onderzoeksgroep, inspirerend onderwijst en ook nog eens als wetenschapper zichtbaar bent. De omgeving verandert door complexere en veeleisende patiëntenzorg en ‘politieke’ situaties zijn geen zeldzaamheid. Dat alles kan de werk- en privérelaties onnodig onder druk zetten. Soms vraagt dat tijd om stil te staan; waar focus je op, welke keuzes maak je en hoe zorg je ervoor dat je weer met nieuw elan succesvol verder kunt?

De afgelopen 12 jaar heb ik veel wetenschappers en medisch specialisten begeleid bij de ontplooiing van hun talenten in de uitdagende wereld waarin zij werken. Daarbij gebruik ik mijn kennis en ruime ervaring in de academische wereld. Ik heb gewerkt bij diverse organisaties en heb voor het Erasmus MC diverse leiderschaps- en talentenprogramma’s ontwikkeld, trainingen en workshops verzorgd. Als coach zet ik bewezen methoden en technieken in en ondersteun ik je bij het onderzoeken en oplossen van je vraag.

Uiteraard heb ik diverse opleidingen tot coach gevolgd, ben aangesloten bij de NOBCO en werk volgens de gedragscode van deze organisatie. Wil je meer weten over mijn achtergrond? In mijn CV lees je meer over mijn werkervaring, opleidingen en certificering als coach

Wat zeggen anderen over mij?

Corine kan heel goed luisteren. Met vragen laat ze me nadenken over keuzes die er toe doen. Ze heeft veel ervaring in de medische academische wereld. Het heeft me enorm geholpen in mijn carrière.
Bas Groot Koerkamp
UHD/Chirurg Erasmus MC
Een open en fijne gesprekspartner. Maakt op een prettige manier jouw ontwikkelpunten helder. Het zet je aan om in beweging te komen.
Nico Bruining
Hoofd digitale cardiologie Erasmus MC
De coaching van Corine is een cadeau. Ze heeft de kern geraakt en me daar effectief in begeleid. Corine’s praktijk is in een prachtige landelijke omgeving, even er uit en aandacht voor mezelf.
Ilse Nederveen
Sr. adviseur marktstrategie & samenwerking