Coachingproducten

Coaching

Een coaching traject van 4-7 gesprekken

Een coachingstraject begint met een kennismakings- en intakegesprek. Op basis van dat gesprek maak ik een eerste analyse en stel een coachingscontract op. Daarin staan heldere, concrete leerdoelen en afspraken over de timing en het aantal sessies.

Ik zet bewezen methoden en technieken in om je zelfkennis te vergroten en effectief met cruciale situaties om te gaan. Daarnaast ken ik de medisch academische wereld en de kansen die het biedt. Ik kan dus actief met je nadenken over je carrière en je opties.

Coaching light

Sparringsgesprekken om je versneld op weg te helpen

Een coachingstraject is niet altijd nodig. Soms heb je er gewoon behoefte aan om je gedachten en wensen te ordenen. Dan zoek je een sparringpartner met kennis van zaken en insider kennis van de medisch academische wereld. Iemand met voldoende afstand van je eigen werkplek èn die de juiste vragen weet te stellen.

Ook daarvoor kun je bij mij terecht onder de noemer ‘coaching light’. Met mijn achtergrond in HR bij veel verschillende organisaties weet ik hoe de hazen lopen en heb ik al vele mensen steun in de goede richting geboden.

Advies HR professionals

Een frisse, ervaren blik op talentontwikkeling & leiderschap

Als HR-professional heb je soms behoefte aan een frisse blik. Een onafhankelijke gesprekspartner met een brede blik en veel ervaring op het gebied van talent-en leiderschapsontwikkeling kan dan tot nieuwe ideeën leiden of de juiste impuls geven.

Geen hoogdravende theorieën of zweverige stukken, maar haalbare plannen waarmee je het verschil kunt maken. Dat is mijn kracht. Eén of twee gesprekken kunnen dan al voldoende zijn.